Karaköy İlkokulu
Karaköy Mahallesi Köyiçi Küme evleri No178 Seydikemer / Muğla

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bir okul olabilmektir.

MİSYON

" Biz Karaköy İlkokulu ; Bütün öğrencilerimizin Atatürk İlkelerine bağlı, demokratik ve laik Cumhuriyet´ in yurttaşı olmanın bilinciyle değişim ve gelişmeleri doğru algılayıp , yorumlayan ve geliştirebilen , insan haklarına saygılı, öğrenmeyi öğrenen , bilgili, becerili, kendini tanıyan ve kendine güvenen, toplumsal bilinci gelişmiş,hoşgörülü , doğayı ve insanı seven , üretken,girişimci,kendini ifade edebilen,akılcı,evrensel aklın bilincinde,bireysel farklılıklarına göre eğitim alabilen mutlu bireyler olarak yetişmelerine önderlik etmek için varız."

Ders Başlama Saati : 08:45 Ders Bitiş Saati :14:00

yok